Piotr_Pas Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Panowie, czy ktoś zna dobrego szewca w Poznaniu, który wykonałby zelowanie skórzanych podeszw? Usługa niby prosta, którą powinien wykonać każdy szewc, ale wolałbym wybrać takiego (i nawet więcej zapłacić), który wykona to raz a porządnie, bez niepotrzebnych poprawek albo podklejania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morales1235 Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Zelowanie 35 zł. Zelowałem dwa razy i miałem wrażenie, że zbyt mocno szilfuje ranty - podeszwa nie była dobrze czarna, ale to może tylko mylne wrażenie, zawsze zapomniałem dobrze przyjrzeć się butom przed zabiegiem. Nic się nie odkleja, a więcej opinii w podanym temacie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_Pas Posted April 12, 2018 Author Report Share Posted April 12, 2018 @Morales1235 dziękuję za sugestię. Zdecydowałem się na wybór szewca Pana Jacka z Placu Cyryla Ratajskiego. Jutro zanoszę do niego buty. Zelówki i fleki od firmy Vibram. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to po wykonanej usłudze mogę wysłać zdjęcia przed i po zelowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aras Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Pozwolę sobie odkopać temat. Dobry szewc w Poznaniu - zelowanie. Jakieś rekomendacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts