ciasteczkowy Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Potrzebuję zlecić wytaliowanie dwóch koszul. Gdzie warto się udać w Krakowie, najlepiej w okolicy Czyżyn/Nowej Huty? I bardziej ogólnie, czy z taliowaniem koszuli warto udawać się do krawców "z wyższej półki" czy wystarczy do "zwykłej krawcowej"? Cytuj
Blondas Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Ja takie taliowania robię w centrum poprawek krawieckich w Bonarce, spokojnie sobie panie dają radę. Myślę, że większość prostych robót ogarną, typu skracanie i zwężenie nogawek, rękawów. Ostatnio taliowałem marynarkę i też było ok. Cytuj
lyzwad Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Ja korzystam z Lorda na rondzie grzegórzeckim. Bez zastrzeżeń. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 A jak z terminami? Cytuj
Blondas Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Terminy nawet do tygodnia, pracy mają bardzo dużo. Ale mają chyba usługę ekspresową. Cytuj
munchkin Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A znacie cos w centrum? Cytuj
W.N. Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 W centrum Pan Andrzej Kucia, Gertrudy 8. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Korzystał ktoś z usług pracowni krawieckiej w M1? To chyba ta sama sieć co zakład w Bonarce. Cytuj
Ladislav Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Cześć, chwile już tutaj nikt nie odkurzył tematu z godną polecenia do przeróbek pracownią krawiecką. Kiedyś byłem u pana Górki, ale wydaje się, że numer do niego już nie działa. Macie może kogoś do polecenia? Dzięki wielkie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi