ciasteczkowy Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 Potrzebuję zlecić wytaliowanie dwóch koszul. Gdzie warto się udać w Krakowie, najlepiej w okolicy Czyżyn/Nowej Huty? I bardziej ogólnie, czy z taliowaniem koszuli warto udawać się do krawców "z wyższej półki" czy wystarczy do "zwykłej krawcowej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 Ja takie taliowania robię w centrum poprawek krawieckich w Bonarce, spokojnie sobie panie dają radę. Myślę, że większość prostych robót ogarną, typu skracanie i zwężenie nogawek, rękawów. Ostatnio taliowałem marynarkę i też było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyzwad Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 Ja korzystam z Lorda na rondzie grzegórzeckim. Bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 20 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 A jak z terminami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 Terminy nawet do tygodnia, pracy mają bardzo dużo. Ale mają chyba usługę ekspresową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munchkin Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 A znacie cos w centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 W centrum Pan Andrzej Kucia, Gertrudy 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munchkin Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Korzystał ktoś z usług pracowni krawieckiej w M1? To chyba ta sama sieć co zakład w Bonarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 Cześć, chwile już tutaj nikt nie odkurzył tematu z godną polecenia do przeróbek pracownią krawiecką. Kiedyś byłem u pana Górki, ale wydaje się, że numer do niego już nie działa. Macie może kogoś do polecenia? Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 14 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2021 Ponawiam pytanie Pana wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi