proki1971 Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Witam. Szukam dobrego i niedrogiego ( ) krawca do przeróbki garnituru - spodnie zwężenie w pasie i odwiniecie nogawek, marynarka - zwężenie , taliowanie, skrócenie rękawów . Koledzy , polecicie kogoś z Warszawy lub Trójmiasta czy okolic , kto dobrze to zrobi i nie zedrze ze mnie fortun, bo mam opory oddać garnitur do przypadkowego krawca. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 10 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Nikt, nic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 Wiele osób poleca tu do takich rzeczy pana Józefa Mazura z Chmielnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 http://www.dziekonski.pl Zwężałem u niego spodnie, skracałem nogawki i rękawy (od strony mankietów), wycinałem butonierki. Te usługi ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TGMJ Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Niektóre z tych przeróbek - spodnie, czy skracanie ramion górą (to ok 90 pln) to ZygZak załatwi bez problemu. Raczej jednak nie zostawiałbym im taliowania czy zwężania marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Ja też niedawno odebrałem marynarkę poprawianą u p. Mazura i jestem zadowolony. Miałem niestandardową prośbę bo potrzebowałem ją poszerzyć na plecach ale się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi