MateuszT. Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 No to tak... Bexley, niektóre Shoepassion, Partenope, Velasca - przy czym to Blake Rapid. Edit: jeszcze Rancourt. Velasca częściowo "zwykły" blake, tylko część modeli to blake rapid, np. tassel i belgian loafersy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Aż sprawdziłem. Wygląda na to, że praktycznie wszystkie ich buty ze skórzaną podeszwą są szyte blake rapid. Zwykły blake to niektóre loafersy i buty na gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Założył sobie kolega wątek co by pierwsze buty rozsądnie kupić, a niespodziewanie rozwinęła się jedna z najpoważniejszych, rewolucyjna niemal w tezach, dyskusja Tytuł wątku trzeba by zmienić, by więcej forumowiczów mogło to poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 26 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Moje buty i tak już kupione Temat bardzo ciekawy, ponieważ buty szyte Blakiem są rzekomo znacznie wygodniejsze, o czym pisał m.in. Mr vintage w recenzji zamszowych monków Crownhill. Jeżeli faktycznie są lepsze, jak mówi Szewc24, to rzeczywiście może to być rewolucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Mam buty szyte Blakiem i GYW (po kilka par, GYW nawet wiecej), ale wygoda w najwiekszym stopniu zalezy od dopasowania, a nie sposobu szycia. Na pewno te pierwsze sprawiaja wrazenie miekszych i lzejszych, choc moze dlatego, ze sa z Wloch, a GYW z Anglii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi