hinderyt Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Ponieważ najbliższy salon vistula mam 100km ode mnie, zakupiłem przez internet. Jednak ci ludzie którzy tam pracują niedopatrzyli i nie odczepili tego plastikowego kółka z metalem z drugiej strony. Nie mam na mieście sklepu który ma coś takiego do odczepiania. Co mam zrobić? To białe plastikowe kóło, z jednej strony stożek z drugiej blaszka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 1. Załóż bloga i promuj takie klipsy jako ozdobę, aż trafią na Pitti Uomo jako najgorętszy modowy gadżet sezonu; lub:2. Odeślij do sklepu, zażądaj odesłania bez klipsa, zwrotu kosztów wysyłki i 20% rabatu na kolejne zakupy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinderyt Posted July 10, 2017 Author Report Share Posted July 10, 2017 dzięki, ale nie mogę odesłać bo potrzebuję go na jutro ubrać, nie da się nic inego zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Jak będziesz próbował domowym sposobem, możesz uszkodzić ubranie; czasami takie klipsy mają też tusz barwiący. Jak pójdziesz z głupia frant do innego sklepu żeby Ci zdjęli, może to się skończyć wizytą policji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinderyt Posted July 10, 2017 Author Report Share Posted July 10, 2017 a jak załatwię magnes neodymowy to nie da się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 A tego przyznaję nie wiem - ja skromny humanista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wessling Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Silny magnes przykładasz do stożka i bez problemu wyciągasz metalową szpilę z drugiej strony. Neodymowy zawsze działa. Słabszym nie sprawdzałem. I ostatnio taki problem miałem właśnie z Vistulą. Może to jedna z ich stałych promocji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek 00 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Jeżeli sam nie usuniesz to podejdź na kasę z paragonem do jakiegoś większego supermarketu np. Tesco, Auchan itp. Pani kasjerka powinna sobie poradzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinderyt Posted July 11, 2017 Author Report Share Posted July 11, 2017 Nie mam w tym mieście ani tesco ani auchan. Chodziłem już po mieście, u nas nie ma ani jednego sklepu z bramkami. Nigdzie nie mają takich klipsów. Taki neodymowy półksiężyc, około 5 mm grubości z dysku twardego będzie ok? @Wessling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts