jkrol Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 Z dużą radością przeleciałem dzisiejszą dyskusję w CMDNS. Pojawiło się nawet słowo powszechnie uważane za obelżywe! Naprawdę się ucieszyłem, bo przez jakiś czas miałem wrażenie strasznie sztucznej forumowej egzaltacji. A tu ludzie też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 28 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 Ja też mogę przytoczyć, bo sadziłem, że załapię się na spotkanie w KRK, ale sam organizator zrezygnował i tyle wyszło :/. @ jkrol - A to był właśnie przykład nie sztucznej, a prawdziwej egzaltacji! . W tym, o czym piszesz najgorsze jest, że niektórzy, próbując wpisać sie w "elegancki" język trochę go kaleczą, popełniając na przykład błędy semantyczne i efekt jest średni. PS. W wypowiedzeniu się na forum pomaga na prawdę duża liczba emotikonek z boku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 28 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 to prawda, czasami po przegladaniu forum musze wycierac sciany z wazeliny i lukru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ja tam czekam na pierwszy w historii forum pojedynek na pięści w ramach urażonego honoru, ewentualnie może być gra w szachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Pojedynek na miny. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Pojedynek na miny. Pozdrawiam, Dr ... przeciwpiechotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Pojedynek na miny. Pozdrawiam, Dr ... przeciwpiechotne Doktor to nawet z dwuruki pociągnął viewtopic.php?f=9&t=720&start=52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Pojedynek na miny. Pozdrawiam, Dr ... przeciwpiechotne Doktor to nawet z dwuruki pociągnął http://forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f ... 0&start=52 Za tę dwururkę grozi egzekucja. Kolega Xkoziol dostaje oczopląsu. Piszę, żeby nie było, iż nie mówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi