Christo Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 W TK Katowice i Czeladź kupiłem takie buty, mogę liczyć na podpowiedź w sprawie marek? Czy to coś interesującego czy takie wewnętrzne marki TKMaxx? I drugie pytanie, czym pielęgnować te ręcznie malowane granatowe - wyłącznie bezbarwnymi kremami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Możesz dobrać odpowiedni kolor kremu Saphir Pommadier.Wydaje mi się że Saphir Pommadier nr 07 będzie pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Czym się kierowałeś kupując te koszmarki? W Tikeju można kupić czasem coś ciekawego z butów, ale jak widać łatwo nie jest. Jak uda ci się oddać mocno złamane buty to polecam zebrać kasę, która się wróci, dołożyć 2-3 stówk i kupić coś pokroju Berwicków czy Crownhill Shoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 😂 myśle ze może mu się uda oddać, nie sadze żeby ktoś zwracał uwagę w tkmaxx na złamanie skory, chociaż z drugiej strony pyta o pielęgnacje co może sugerować ze mu się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2017 Czy dobrze zrozumiałem kolegów powyżej, że sugerują próbę zwrotu używanych butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 10 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Butów nie oddam - są użyte. Następnym razem będę uważniejszy i poradzę się na forum PRZED zakupem. Nie nazwałbym je koszmarkami, ale rozumiem, że nie są dobrej jakości. Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi