LordHultonus Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Witam! Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat krawców w Warszawie? Poszukuję dobrego krawca, który podjąłby się uszycia klasycznego, 3-częściowego garnituru (wełna), czegoś na wzór tego: http://cdn.quotesgram.com/img/91/32/830671511-Nucky-Thompson-boardwalk-empire-17192956-550-827.jpg Czy da się coś takiego uszyć mieszcząc się w granicach ~3000PLN? Jedyne co znalazłem to pracownia Pana Józefa Błońskiego na Piwnej, podobno zna się na rzeczy i ma rozsądny cennik. Nie miałem wcześniej żadnej, absolutnie żadnej styczności z garniturem szytym na miarę, stąd dość standardowe, proste pytania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Należy przejrzeć dział Bespoke, są tam wątki poświęcone krawcom, być może również ceny, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts