LordHultonus Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Witam! Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat krawców w Warszawie? Poszukuję dobrego krawca, który podjąłby się uszycia klasycznego, 3-częściowego garnituru (wełna), czegoś na wzór tego: http://cdn.quotesgram.com/img/91/32/830671511-Nucky-Thompson-boardwalk-empire-17192956-550-827.jpg Czy da się coś takiego uszyć mieszcząc się w granicach ~3000PLN? Jedyne co znalazłem to pracownia Pana Józefa Błońskiego na Piwnej, podobno zna się na rzeczy i ma rozsądny cennik. Nie miałem wcześniej żadnej, absolutnie żadnej styczności z garniturem szytym na miarę, stąd dość standardowe, proste pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Należy przejrzeć dział Bespoke, są tam wątki poświęcone krawcom, być może również ceny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi