Amarok Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Co sądzicie o napisach na guzikach marynarek? Znakomita większość garniturów dostępnych w sklepach na każdym guziku, dużym czy małym, ma napis z nazwą producenta. Osobiście wolę guziki bez takiej "ozdoby", albo przynajmniej niech ten napis nie kłuje w oczy swoją bielą. Czy zmieniacie może takie guziki na no-name? Cytuj
mosze Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wolę bez. Jeśli jednak już kupię z napisami, to zostawiam z powodu wrodzonego lenistwa. 5 Cytuj
kawa_i_papierosy Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jak jest dyskretnie - prawie niewidocznie, to zostawiam. W innym przypadku zamieniam guziczki. 1 Cytuj
adrrianoo Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Przyznam szczerze, że na żadnym z posiadanych garniturów czy też marynarek nie mam kłujących w oczy "brandowań". Natomiast jeżeli byłby takowe to również bym zmienił. Cytuj
be_nek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja też nie spotkałem guzików które by miały bardzo widoczny napis.. Bardziej mnie denerwuje mnie nazwa marki na koszuli w różnych postaciach w widocznych miejscach, a to haftu a to jakiejś niby metki.. Takie omijam. Cytuj
RadekM Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ostatnio kupiłem mniej formalną marynarkę w Vistuli i wszystkie czarne guziki miały widoczny biały napis "Vistula". Wszystkie wymieniłem na guziki kupione u Szarmanta i jestem zadowolony z tej decyzji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi