Amarok Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Co sądzicie o napisach na guzikach marynarek? Znakomita większość garniturów dostępnych w sklepach na każdym guziku, dużym czy małym, ma napis z nazwą producenta. Osobiście wolę guziki bez takiej "ozdoby", albo przynajmniej niech ten napis nie kłuje w oczy swoją bielą. Czy zmieniacie może takie guziki na no-name? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Wolę bez. Jeśli jednak już kupię z napisami, to zostawiam z powodu wrodzonego lenistwa. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawa_i_papierosy Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Jak jest dyskretnie - prawie niewidocznie, to zostawiam. W innym przypadku zamieniam guziczki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrrianoo Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Przyznam szczerze, że na żadnym z posiadanych garniturów czy też marynarek nie mam kłujących w oczy "brandowań". Natomiast jeżeli byłby takowe to również bym zmienił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
be_nek Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Ja też nie spotkałem guzików które by miały bardzo widoczny napis.. Bardziej mnie denerwuje mnie nazwa marki na koszuli w różnych postaciach w widocznych miejscach, a to haftu a to jakiejś niby metki.. Takie omijam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekM Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Ostatnio kupiłem mniej formalną marynarkę w Vistuli i wszystkie czarne guziki miały widoczny biały napis "Vistula". Wszystkie wymieniłem na guziki kupione u Szarmanta i jestem zadowolony z tej decyzji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts