Amarok Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Co sądzicie o napisach na guzikach marynarek? Znakomita większość garniturów dostępnych w sklepach na każdym guziku, dużym czy małym, ma napis z nazwą producenta. Osobiście wolę guziki bez takiej "ozdoby", albo przynajmniej niech ten napis nie kłuje w oczy swoją bielą. Czy zmieniacie może takie guziki na no-name? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Wolę bez. Jeśli jednak już kupię z napisami, to zostawiam z powodu wrodzonego lenistwa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawa_i_papierosy Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Jak jest dyskretnie - prawie niewidocznie, to zostawiam. W innym przypadku zamieniam guziczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Przyznam szczerze, że na żadnym z posiadanych garniturów czy też marynarek nie mam kłujących w oczy "brandowań". Natomiast jeżeli byłby takowe to również bym zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_nek Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Ja też nie spotkałem guzików które by miały bardzo widoczny napis.. Bardziej mnie denerwuje mnie nazwa marki na koszuli w różnych postaciach w widocznych miejscach, a to haftu a to jakiejś niby metki.. Takie omijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Ostatnio kupiłem mniej formalną marynarkę w Vistuli i wszystkie czarne guziki miały widoczny biały napis "Vistula". Wszystkie wymieniłem na guziki kupione u Szarmanta i jestem zadowolony z tej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi