Lunatyk Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Witam, znalazłem u siebie zegarek Omegi. Wątpię że jest to oryginał, dlatego pytam tu. Może ktoś rozpozna. Zdjęcia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatyk Posted November 5, 2016 Author Report Share Posted November 5, 2016 Dziękuję za odpowiedź Szukam jeszcze pomysłu jak załozyć do niego pasek, bo sama tarcza mi się podoba. Nie ma teleskopów, więc nie uda się tego zrobić standardowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Proponuję go zutylizować w najbliższym kontenerze. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatyk Posted November 5, 2016 Author Report Share Posted November 5, 2016 Nie stać mnie na drogie zegarki. Dla mnie jest przedmiotem, który pokazuje czas i dobrze wygląda na ręce, a nie służy do "lansowania się". Być może mocno odbiegam od standardów forum, ale proszę się wstrzymać z takim komentarzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Czas pokazuje komórka, dobrze wygląda na ręce (jeśli ktoś lubi) bransoletka z koralików, a owoc kradzieży własności intelektualnej dobrze wygląda właśnie w kontenerze, uprzednio potraktowany młoteczkiem. Od takiej "Omegi" lepszy jest - niedrogi - zegarek Perfect lub q&q. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulyt50 Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Kup sobie tańszy ale oryginalny zegarek.Popieram Filipa,tą podróbkę Omegi wrzuć pod walec drogowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Nie wnikam w to na co Cię stać a na co nie - nie ma to związku z noszeniem podrabianego zegarka. Skoro nie widzisz przeszkody w noszeniu na nadgarstku tandetnej podróbki.. - kradzież znaku handlowego, kradzież własności intelektualnej, produktu za którego sprzedaż grozi odpowiedni paragraf itp. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Było pytanie, była odpowiedź. Na forum piętnujemy wszelkiego rodzaju kradzież własności intelektualnej i znaku towarowego, więc dalsza dyskusja staje się bezprzedmiotowa. Temat zamykam. Edyt. Na prośbę kolegi @Lunatyk, czasowo otwieram temat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lunatyk Posted November 5, 2016 Author Popular Post Report Share Posted November 5, 2016 Chciałbym tylko przeprosić za moje zachowanie. Nigdy nie patrzyłem na tanie zagarki przez pryzmat kradzieży znaku handlowego, czy po prostu psucia dobrego mienia firmy, ale mam nadzieję, że ulegnie to zmianie. Jeszcze raz przepraszam, miłego wieczoru życzę 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts