Solecalupo Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Szukam sprawdzonego szewca we Wrocławiu który potrafi nie tylko wymienić fleki ale zająć się naprawą markowych skórzanych sztybletów. Czy możecie kogoś polecić? Słyszałem, że na Partyzantów jest dobry szewc ale jeszcze nie sprawdzałem, może ktoś potwierdzić? I jeszcze drugie pytanie, gdzie oddajecie swoje buty we Wrocławiu do zelowania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MH_fan Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Z czystym sumieniem mogę polecić szewca na Żelaznej 44A. Na oko Pan koło 50, mający jednak podejście i umiejętności jak starzy dobrzy szewcy-rzemieślnicy, a nie jak ludzie prowadzący punkty usługowe. Dokonywałem tam różnych napraw i zelowania - zawsze byłem zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solecalupo Posted October 20, 2016 Author Report Share Posted October 20, 2016 Przetestowałem. Pan faktycznie bardzo miły choć nie wszystko u niego jest dostępne. Robota (naprawa moich sztybletów - nowie zapiętki, wkładki, podklejenie) wykonana poprawnie ale rewelacji nie ma. Buty poplamione nieco klejem który ze ściągacza trudno już usunąć. Na pewno o wiele lepiej niż we wszelkiej maści punktach usługowych to fakt. Za to cenowo uważam bardzo przystępnie (wg mnie ceny niskie i adekwatne do wykonanej pracy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk6 Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Troszkę wątek odkopię, ponieważ szewców na pewno jest więcej we Wrocławiu i może udałoby się zebrać opinie. M.in. na "google-mapie" widzę, że ten punkt http://szewc.wroclaw.pl/index.html ma dobre opinie. Czy któryś z kolegów oddawał tam buty i jest w stanie potwierdzić/zaprzeczyć? Ja do tej pory tylko odwiedzałem szewca na Hali Targowej, ale tylko z butami z sieciówek i przez to też nie zwracałem zbytnio uwagi na jakość usługi. Od niedawna jednak posiadam buty nieco lepsze i bałbym się ryzykować oddawania ich w to samo miejsce. Może ktoś odwiedzał też zakład "Modina"? Widzę tylko jedną opinię na forum, ale bardzo pochlebną -- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borys Posted October 11, 2019 Report Share Posted October 11, 2019 Ponownie spróbuję odkopać post. Szukam szewca we Wrocławiu. Chcę uratować monki skórzane Charles Tyrwhitt. Prawdopodobnie konieczna będzie wymiana skórzanej podeszwy. Zakładam, że nie jest to prosta operacja więc byłbym wdzięczny za polecenie sprawdzonych rzemieślników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ropóh Posted October 11, 2019 Report Share Posted October 11, 2019 @Borys to spróbuj tutaj: https://modina-naprawa-obuwia-szewc-zakad-szewski.business.site/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MH_fan Posted October 11, 2019 Report Share Posted October 11, 2019 Nie wiem czy wymienia podeszwy, ale na pewno coś zaradzi - Pan Ryszard, Żelazna 44A. Sprawdzone już wielokrotnie - fachowo i nigdy żadnych poprawek. EDIT: ojej, widzę właśnie, że już wyżej polecałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts