LONG STORY SHORT Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Pitti to nie tylko impreza o charakterze biznesowym, ale również miejsce spotkań. Z racji tematyki będącej w kręgu zainteresowań forumowiczów, chciałbym zasugerować, aby spotkać się właśnie we Florencji na najbliższym Pitti, które obędzie się w dniach 10-13 stycznia 2017 (wtorek-piątek). Kilku naszych stowarzyszeniowych kolegów na pewno się tam pojawi. Ja również się wybieram. Co myślicie o tym, aby pojechać na Pitti jako reprezentacja BwB? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Pomysł świetny! Ja bym się pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 termin taki sobie, ale można spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jan Napisano 23 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 No pun intended. Znalazłem w internetach. Mnie śmieszy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Dnia 2.10.2016 o 12:45, LONG STORY SHORT napisał: Co myślicie o tym, aby pojechać na Pitti jako reprezentacja BwB? Czy możesz napisać co masz na myśli? Bo o ile ideę spotkania wydaje mi się, że rozumiem to powyższego nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 20 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 Dnia 5.12.2016 o 21:14, pirat napisał: Czy możesz napisać co masz na myśli? Bo o ile ideę spotkania wydaje mi się, że rozumiem to powyższego nie bardzo? Miałem na myśli spotkanie podobne do tych regionalnych, tylko tym razem we Florencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi