Uruz Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Witam !:) Trafiłem niedawno na to cudowne forum, i z racji iż jestem obecnie na etapie poszukiwania krawca/salonu, postanowiłem założyć tutaj temat. Google pomaga o tyle o ile a co ciekawsze posty/artykuły są często sprzed np. 2-3-5 lat, zatem mogę być już kompletnie nieaktualne. Przechodząc jednak do meritum. Potrzebuję zaopatrzyć się w garnitur, nie bardzo wiem gdzie się mogę w Szczecinie wybrać żeby nie wydać nadaremnie pieniędzy. Jeśli ktoś ma jakiś zaufany salon bądź krawca,prosiłbym o podanie jakiejkolwiek formy kontaktu !:) Przybliżony budżet to około 2200 złotych (marynarka,spodnie,koszula,krawat i buty) i może on ulec zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Myślę, że powinieneś zobaczyć temat Najnowsze wpisy nie są wcale takie stare BTW, jeśli nie szyłeś wcześniej i dopiero teraz odczuwasz zew elegancji to bespoke nie jest dobrym pierwszym rozwiązaniem.. O krawcach polecam wpis (jak i cały archiwalny blog) Wojtka Szarskiego, obecnie właściciela marki Macaroni Tomato, na którego lekturę natrafiłem jakieś 6/7? lat temu i od którego zaczęło się moje poszukiwanie wiedzy w temacie. Jeśli jeszcze nie wiesz - p. Wojtek był pierwszym blogerem, który zaczął poruszać te tematy, a jego wpisy dalej są bardzo merytoryczne i warte przeczytania. http://macaronitomato.blogspot.com/2011/04/wyznanie-nie-wiary.html Przy okazji zastanawiam się czy moderator nie powinien przenieść ww. tematu do zacytowanego wątku o Szczecinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 @uruz niestety to nie jest budżet na krawca pomijając koszulę, buty i krawat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Jest jedno takie miejsce Szczecinie, gdzie możesz kupić dobry garnitur: http://eu.suitsupply.com/pl/home Niemniej, jeżeli musisz na miejscu, to polecam Daniela: Jagiellońska 13, Szczecin. Vistula, Strellson, Jopp w ofercie, Vistulę ma cenę salonową, ale można się potargować, a do tego jest zorientowany w temacie i na pewno lepiej doradzi niż Panie w Vistuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Temat zamykam z uwagi na fakt, że dubluje się z przewodnikiem miejskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi