Nowinha Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Witam, zakupiłam ostatnio buty o ciekawej fakturze, niestety nic o nich nie wiem. Próbowałam zrobić rozeznanie w internecie, ale niestety bez rezultatów. Czy ktoś się orientuje co to za materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Poliester kudłaty cętkowany - tyle można wywnioskować ze zdjęcia. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowinha Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 7 minut temu, lubo69 napisał: Poliester kudłaty cętkowany - tyle można wywnioskować ze zdjęcia. Hehe dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Wyglądają na imitację butów z płaszczki tylko nie wiem skąd ta kudłatość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 6 minut temu, Beny23 napisał: Wyglądają na imitację butów z płaszczki tylko nie wiem skąd ta kudłatość. istnieją kudłate płaszczki, niestety nie znajduję wersji grafitowej, ale np. tu masz wersję lazurową: edit: znalazłem dawcę na te buty: 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Gdyby nie te kudły, to bym powiedział, że to są buty z węża... ogrodowego oczywiście. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Widzę, że loża szyderców czujna, temat więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi