JakubAnderwald Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 Czy ktoś miał do czynienia z marką Vidio men? Mają swoje stoisko w modo i kuszą większymi w Nadarzynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MH_fan Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 Pomijam celowość tego pytania i tematu, ale po wpisaniu w wyszukiwarkę brak wyników - jedyny komentarz jaki nasuwa mi się na myśl to to, że jeżeli nie ma Cię w internecie, to nie istniejesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubAnderwald Posted September 8, 2016 Author Report Share Posted September 8, 2016 O co chodzi z celowością tematu? Gdzie indziej powinienem zadać to pytanie? Wybaczcie, stawiam pierwsze kroki na tym forum i mogę czegoś nie ogarniać jeszcze. Stronę internetową mają, ale wątpliwej jakości, a mogę sobie zaoszczędzić wycieczki do Nadarzyna jeśli ktoś tutaj macał już ich marynarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubAnderwald Posted September 9, 2016 Author Report Share Posted September 9, 2016 Dzięki za informację, a jakieś konkretniejsze powody? Co tak zaważyło na ocenie - materiały, wykończenie, krój? Mam wrażenie, że ten post jest napisany w stylu atakującym - skąd to się bierze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hargin Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 haha to się od odnosiło zarówno w kwestii materiałów, wykończenia i kroju jedź i sam się przekonaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubAnderwald Posted September 9, 2016 Author Report Share Posted September 9, 2016 Faktycznie to co prezentują na stronie wygląda trochę odpustowo aktualnie szukam blezera i jedyny jaki znalazłem to Pierre Cardin w Van Graaf i chyba przy nim zostanę. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Niniejszym zamykam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts