JakubAnderwald Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Czy ktoś miał do czynienia z marką Vidio men? Mają swoje stoisko w modo i kuszą większymi w Nadarzynie.
MH_fan Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Pomijam celowość tego pytania i tematu, ale po wpisaniu w wyszukiwarkę brak wyników - jedyny komentarz jaki nasuwa mi się na myśl to to, że jeżeli nie ma Cię w internecie, to nie istniejesz.
JakubAnderwald Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 O co chodzi z celowością tematu? Gdzie indziej powinienem zadać to pytanie? Wybaczcie, stawiam pierwsze kroki na tym forum i mogę czegoś nie ogarniać jeszcze. Stronę internetową mają, ale wątpliwej jakości, a mogę sobie zaoszczędzić wycieczki do Nadarzyna jeśli ktoś tutaj macał już ich marynarki.
JakubAnderwald Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Dzięki za informację, a jakieś konkretniejsze powody? Co tak zaważyło na ocenie - materiały, wykończenie, krój? Mam wrażenie, że ten post jest napisany w stylu atakującym - skąd to się bierze?
Hargin Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 haha to się od odnosiło zarówno w kwestii materiałów, wykończenia i kroju jedź i sam się przekonaj
JakubAnderwald Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Faktycznie to co prezentują na stronie wygląda trochę odpustowo aktualnie szukam blezera i jedyny jaki znalazłem to Pierre Cardin w Van Graaf i chyba przy nim zostanę. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi