JakubAnderwald Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Czy ktoś miał do czynienia z marką Vidio men? Mają swoje stoisko w modo i kuszą większymi w Nadarzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Pomijam celowość tego pytania i tematu, ale po wpisaniu w wyszukiwarkę brak wyników - jedyny komentarz jaki nasuwa mi się na myśl to to, że jeżeli nie ma Cię w internecie, to nie istniejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 O co chodzi z celowością tematu? Gdzie indziej powinienem zadać to pytanie? Wybaczcie, stawiam pierwsze kroki na tym forum i mogę czegoś nie ogarniać jeszcze. Stronę internetową mają, ale wątpliwej jakości, a mogę sobie zaoszczędzić wycieczki do Nadarzyna jeśli ktoś tutaj macał już ich marynarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Dzięki za informację, a jakieś konkretniejsze powody? Co tak zaważyło na ocenie - materiały, wykończenie, krój? Mam wrażenie, że ten post jest napisany w stylu atakującym - skąd to się bierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 haha to się od odnosiło zarówno w kwestii materiałów, wykończenia i kroju jedź i sam się przekonaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Faktycznie to co prezentują na stronie wygląda trochę odpustowo aktualnie szukam blezera i jedyny jaki znalazłem to Pierre Cardin w Van Graaf i chyba przy nim zostanę. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Niniejszym zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi