oldboy63 Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 poszli sobie immune, gccg. parmigianino szczątkowo, takoż eye lip, i kolega z Holandii V... /zapomniałem nicka.:)/ Peter P. - początkowo domniemana podpora - usunięty. Vintage - sporadycznie. Vislaw - też . /no ale tutaj faktycznie - sam - wyznawca SH. - nie chcial.:)/ Macaroni - pisze scenariusze /chyba/ - albo biega po krawcach testując ich oferty... Zaki - glaszcze irlandzkie tweedy z Trinity C. szkoda. ludycznie widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 noo, kiedyś był problem nadążyć z czytaniem postów, a teraz jak się uzbiera 20 dziennie to szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 afera bespokegate miała duży wpływ na obecny wygląd forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 z calym szacunkiem, ale takie wpisy tez niszcza forum - suma sumarum, to forum o ubraniach, szmatkach. ludzie przychodza i odchodza, bo na pewno wiecej ludzi obecnie zaczyna sie interesowac klasyczna meska elegancja, zaczely sie wakacje co tez nie jest bez znaczenia. a tworzenie tematow z 'patetycznymi' wielokropkami, pisanie jaka to wielka szkoda i o jakims zdychaniu wprowadza nastroj, jakby uzytkownicy forum masowo wymierali. wszyscy trabia nt tego, ze "to tylko ubranie", ze to ty nosisz ubranie a nie na odwrot itd - do ubierania sie ma byc dystans, ale juz do pisania o nim nie? swoja droga, oldboy63 - jesli dobrze pamietam, to w temacie o Potkanskym napisales chyba ze 3 posty w ktorych sugerowales, ze to koniec twojej przygody z forum, w kazdym byly wspomniane wyzej "..." i w kazdym tez podkreslales jaka to wielka szkoda i strata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Pisząc ów wielokropek miałem na myśli właśnie fakt że to oldboy był jednym z głównych inkwizytorów afery przez która wiele osób przestało się udzielać na forum , a teraz nagle mu szkoda ( a nie podkreślenie jaka to tragedia się dzieje ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Panowie, może nie jest różowo, ale nie ma co płakać tylko trzeba zacząć się udzielać. Nie można liczyć, że MT czy ktoś inny będzie cały czas ciągnął tematy na forum wraz z paroma innymi osobami, a reszta będzie mogła sobie przyjemnie poczytać coś do śniadania. Tak więc proszę nie narzekajcie tylko pokazujcie się w CMDNS, twórzcie nowe tematy i aktywnie uczestniczcie w już toczących się dyskusjach! Rozumiem, że nie do każdego to przemawia, sam przez pewien czas byłem biernym użytkownikiem forum, ale ostatnio zaczynam aktywniej w nim działać i jeśli inni będący do tej pory mało aktywni się ruszą to mam nadzięję, że bespoke.pl odżyje na nowo załączam też mój wcześniejszy pomysł, który niestety utknął w martwym punkcie, a sądzę, że mógłby wtłoczyć trochę nowej energii viewtopic.php?t=822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Warto by odgrzać ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Też mi się tak wydaje dlatego zachęcam do lobbowania i składania swoich propozycji w ww temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Z moich obserwacji wynika, że ruch na forum jest sinusoidalny. Myślę, że jesteśmy na dole sinusoidy, na to nakłada się jeszcze początek lata i weekendy. Jestem pewny, że niedługo znów nie będziemy nadążać z czytaniem postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi