JDC Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 17 godzin temu, Herer napisał: Czy szykuje się kolejne spotkanie? Na spotkaniu w Sosnowcu padł temat, że coś na wrzesień jest planowane, po urlopach i gdy upał już nie będzie tak doskwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herer Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 6 godzin temu, JDC napisał: Na spotkaniu w Sosnowcu padł temat, że coś na wrzesień jest planowane, po urlopach i gdy upał już nie będzie tak doskwierał świetnie. dziękuję za informację. Będę nadstawiał ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Panowie, trzeba coś zorganizować! Miał być wrzesień, ale nie wyszło, więc proponuję spotkać się póki pogoda jeszcze jako tako dopisuje. Ja słabo znam Katowice, ale nie przeszkadzałoby mi, gdyby spotkać się ponownie w tym samym miejscu. Co @Krzysiek_W, @Serwacy czy Tomek z @poszetka.com na to? Może ktoś inny podejmie się wyboru miejsca i daty :D? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Ja się dostosuje. W tygodniu nie mogę w środy i piątki. Weekendy mam zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Jestem za, u mnie podobnie z terminami. Ze spotkaniami jest tak że jak nie padnie jakiś konkretny termin to temat będzie się ciągnął miesiącami Proponuję spotkać się 17 października w poniedziałek o godzinie 18:00. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Jak już uzgodnicie miejsce i termin na 100% to proszę o informację, damy ogłoszenie również na FB, może jakieś nowe osoby dołączą. Pomyślcie proszę również o "niegastronomicznych" atrakcjach spotkania między innymi może oficjalna premiera filmu z ostatniej imprezy w Sosnowcu?, @Serwacy pls obejmij "patronatem" szanowne zgromadzenie pozdrawiam Damian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Andrzej zaproponował idealnie! Ja jestem za 17 października, co do godziny dostosuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Panowie, widząc, że nastała cisza, chciałem dopytać czy spotkanie na 100% aktualne ;D? Gdzie miejsce spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi