Marcous Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Zastanawiam się nad zakupem zegarka, moze być używany , niestety wiem jaki powinien być : do garnituru, mały (mam wąski nadgarstek) biały cyferblat , niebieskie wskazówki, prostota i za każdym razem wychodzi mi NOMOS taki jak ten jest idealny ale .....niestety budżet tego nie zniesie Zatem co w zamian??? chińczyk rodina ? nie i pewnie wiecie dlaczego, nie . Czy macie jakieś inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Stowa Antea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Mały masz na myśli ten w rozmiarze 35mm? Bo wersja 38mm ze względu na uszy nie będzie dobrze się prezentować na wąskim nadgarstku (ja mam 16,5-17 cm obwodu, a sprzedałem klubową Stowę m. in. z powodu tego, że uszy wystawały poza nadgarstek). W każdym razie Stowa KS jest trochę tańsza niż Nomos. Poza tym możesz polować na używanego Seiko Spirit "Blue Spark" (sprzedałem swojego ponad rok temu, ale wątpię, żeby kupujący chciał go odsprzedać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mero Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 dla mnie świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitanburbon Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 mogę polecić stowę marinę z arabskimi i rzymskimi cyframi, piękny zegarek z ,,porcelanową" tarczą. Ponadczasowy i z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi