Sonny Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Witam serdecznie, Od dłuższego już czasu mam dosyć poważny problem z butami skórzanymi. Otóż na dwóch parach butów pojawiają mi się dość nieładne białe plamy. Podejrzewam, iż powstają one od potu. Jednak mimo stosowania różnych środków do butów nie mam pojęcia jak je pokonać. Pojawiają się po około 3 godzinach używania butów. Same buty oczywiście odpoczywają po każdym używaniu, są wkładane prawidła i czyszczone. Czy macie jakieś pomysły jak wygrać z tym przykrym problemem? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 To sól zebrana z ulicy. Poszukaj w wyszukiwarce, na forum jest sporo informacji na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Praca domowa; czas wykonania 10-15 minut: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/152-buty-i-sól-jak-usunąć-sól-z-butów-jak-je-zabezpieczyć/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi