Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem chętny :)

Planuję urlop (nie wiem kiedy ostatecznie), ale mam nadzieję, że terminy się nie pokryją.

Moja propozycja lokalu: Za kulisami na Teatralnej.

Jakieś tematy do podjęcia, czy zwykły wieczorek zapoznawczy?:)

Opublikowano

Byle nie sierpień, bo tam na pewno się wtedy zjawię ale to z okazji wesela. Wtedy nie będzie nikt miał czasu na przyjmowanie mnie.

Jak dla mnie czerwiec, lipiec, wrzesień - idealnie. (Oczywiście nie chcę być tu kulą u nogi i zaporą, jeżeli większości będzie odpowiadać sierpień to niestety ale nie zawitam do was)

Opublikowano

Ja także byłbym chętny na takie spotkanie :) Ogólnie dopasuję się. Jak tylko uznacie, że mamy dostateczną ilość chętnych i możemy zacząć ustalać szczegóły to się włączę.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja póki co mam trochę zamieszania, bo zmykam z Katowic. Jak to się wszystko dalej potoczy, zobaczymy. Póki co będę nie tak daleko, więc jeśli spotkanie będzie w jakichś godzinach wieczornych to spokojnie powinienem dać radę przyjść.

Według mnie za kulisami jest ok. Myślałem jeszcze o czymś, ale to akurat chyba dobra miejscówka.

Opublikowano

Ok więc wstępnie spotkanie forumowe w lokalu " za kulisami" , 15 - 17 lipca w godzinach wieczornych . Jak na to zapatruje się reszta zainteresowanych ? Cieszę się że temat odżył :D

Pozdrawiam

Marcelo

Opublikowano

Panowie, nie chciałbym się tutaj zbytnio udzielać nie będąc pewnym czy dotrę ale niektórzy tutaj pracują. ;) 17:00 to trochę wcześnie, 18 raczej też..

Akurat dla mnie piątek zupełnie odpada, bo wyjeżdżam dopiero ok. 17:00-18:00 z W-wy.