marcelo Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Zainspirowany spotkaniami forumowymi w Poznaniu i Warszawie proponuję zorganizować spotkanie także w Katowicach. Lokal i termin do uzgodnienia . Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Jestem chętny Planuję urlop (nie wiem kiedy ostatecznie), ale mam nadzieję, że terminy się nie pokryją. Moja propozycja lokalu: Za kulisami na Teatralnej. Jakieś tematy do podjęcia, czy zwykły wieczorek zapoznawczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 wydaje mi się że wstępnie jednak wieczorek zapoznawczy ale jak ktoś coś ciekawego zaproponuje to czemu nie ! Mam nadzieję że chętnych przybędzie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Jeżeli zorganizuję nocleg u rodziny w Chorzowie to zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Oby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Byle nie sierpień, bo tam na pewno się wtedy zjawię ale to z okazji wesela. Wtedy nie będzie nikt miał czasu na przyjmowanie mnie. Jak dla mnie czerwiec, lipiec, wrzesień - idealnie. (Oczywiście nie chcę być tu kulą u nogi i zaporą, jeżeli większości będzie odpowiadać sierpień to niestety ale nie zawitam do was) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 termin już ustalimy po zebraniu jakiejś szerszej grupy ochotników ( powiedzmy 10 ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Ja także byłbym chętny na takie spotkanie Ogólnie dopasuję się. Jak tylko uznacie, że mamy dostateczną ilość chętnych i możemy zacząć ustalać szczegóły to się włączę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reserved Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Ja również z chęcią bym się wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 10 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 No więc mamy już 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Planujecie spotkanie w dzień powszedni czy w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 To zależy od woli większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 mała bo mała ale jednak jakaś grupka już jest wpisujcie własne propozycje terminów i lokali . Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 15 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Jak dotychczas jedyną propozycją lokalową jest za kulisami na teatralnej , mi lokal odpowiada . Jak na to zapatruje się reszta zainteresowanych ? Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Będę, mam nadzieję, że sprawa nie upadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Ja póki co mam trochę zamieszania, bo zmykam z Katowic. Jak to się wszystko dalej potoczy, zobaczymy. Póki co będę nie tak daleko, więc jeśli spotkanie będzie w jakichś godzinach wieczornych to spokojnie powinienem dać radę przyjść. Według mnie za kulisami jest ok. Myślałem jeszcze o czymś, ale to akurat chyba dobra miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Komu odpowiadałby weekend za 2 tygodnie ? Raczej godziny wieczorne właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Jeżeli masz na myśli 15-17 lipca to może i mi udało by się na chwilę podlecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Mnie ten termin odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Ok więc wstępnie spotkanie forumowe w lokalu " za kulisami" , 15 - 17 lipca w godzinach wieczornych . Jak na to zapatruje się reszta zainteresowanych ? Cieszę się że temat odżył Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Potwierdzam chęć udziału. Czas i miejsce ok. Pzdr. Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Również postaram się być. Który dokładnie dzień i godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Proponowałbym Piątek o godzinie 17 - 18 . Jak się na to zapatrujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Mnie pasuje. Osobiście ta 17 byłaby dla mnie lepsza, bo muszę się zwinąć do Myszkowa później Ale 18 też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Panowie, nie chciałbym się tutaj zbytnio udzielać nie będąc pewnym czy dotrę ale niektórzy tutaj pracują. 17:00 to trochę wcześnie, 18 raczej też.. Akurat dla mnie piątek zupełnie odpada, bo wyjeżdżam dopiero ok. 17:00-18:00 z W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi