r00si Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Cześć poszukuje hurtowni z tkaninami ozdobnymi, potrzebuje dodatkowego dostawcę dla swojego biznesu. Szyję zasłony i o taki rodzaj materiału mi chodzi. Ktoś coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 W Szczecinie jest Wisan 2, ale nie wiem czy sprzedają hurtowo czy tylko detalicznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro_pet Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Skontaktuj się z firmą Atal S.A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sko Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Podłączę się do tematu - szukam we Wrocławiu sklepu z tkaninami wełnianymi na kamizelkę. Ktoś coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamM Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Podłączę się do tematu - szukam we Wrocławiu sklepu z tkaninami wełnianymi na kamizelkę. Ktoś coś? Ja właśnie wróciłem ze sklepu przy ulicy Szewskiej (http://najko.pl/). Mają tam włoskie tkaniny. Jest tam trochę wełny - zarówno takiej zwykłej, w okolicach 100 zł jak i trochę lepszej (np. Super S 150 z dodatkiem kaszmiru itp., chociaż nie widziałem, żeby to był jakiś renomowany producent) za około 250 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sko Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Ja właśnie wróciłem ze sklepu przy ulicy Szewskiej (http://najko.pl/). Mają tam włoskie tkaniny. Jest tam trochę wełny - zarówno takiej zwykłej, w okolicach 100 zł jak i trochę lepszej (np. Super S 150 z dodatkiem kaszmiru itp., chociaż nie widziałem, żeby to był jakiś renomowany producent) za około 250 zł. Dzięki w takim razie się wybiorę. Słyszałem jeszcze o sklepach na podwalu, robotniczej i krętej bodajże. Coś wiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamM Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 O Krętej (Ekomel II) słyszałem, że jest ok, ale na Szewskiej mają lepsze tkaniny (chociaż opinia od kobiety, więc może kryteria były inne ), warto sprawdzić. Kupowałem kiedyś materiał w sklepie pod nasypem (okolice Zielińskiego). Coś tam znalazłem, ale garniturowych tkanin za dużo tam raczej nie było. Byłem też jakiś czas temu na Jedności Narodowej w dwóch sklepach szukając materiału na podszewkę - jeden (bliżej Mostów Warszawskich, nie pamiętam dokładnie) nie zrobił na mnie dobrego wrażenia; drugi (Bławatek) pod względem wiskozy jest ok (chociaż na Szewskiej też mają), ale nie zwróciłem uwagi co tam jeszcze jest. Na Robotniczej i na Podwalu nie byłem. Słyszałem też że jest coś Krakowskiej https://www.facebook.com/tkaninywroclawLilaluTextil/ I pewnie jeszcze coś się znajdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andells Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kade Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Dzień dobry, nasi ukraińscy goście poprosili mnie o pomoc w znalezieniu dobrej hurtowni z materiałami na koszulki polo i t-shirty. Nie jest to moja branża i stąd wielka prośba o pomoc w ukierunkowaniu poszukiwań i wskazaniu adresów takich hurtowni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts