r00si Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Cześć poszukuje hurtowni z tkaninami ozdobnymi, potrzebuje dodatkowego dostawcę dla swojego biznesu. Szyję zasłony i o taki rodzaj materiału mi chodzi. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 W Szczecinie jest Wisan 2, ale nie wiem czy sprzedają hurtowo czy tylko detalicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Skontaktuj się z firmą Atal S.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Podłączę się do tematu - szukam we Wrocławiu sklepu z tkaninami wełnianymi na kamizelkę. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamM Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Podłączę się do tematu - szukam we Wrocławiu sklepu z tkaninami wełnianymi na kamizelkę. Ktoś coś? Ja właśnie wróciłem ze sklepu przy ulicy Szewskiej (http://najko.pl/). Mają tam włoskie tkaniny. Jest tam trochę wełny - zarówno takiej zwykłej, w okolicach 100 zł jak i trochę lepszej (np. Super S 150 z dodatkiem kaszmiru itp., chociaż nie widziałem, żeby to był jakiś renomowany producent) za około 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Ja właśnie wróciłem ze sklepu przy ulicy Szewskiej (http://najko.pl/). Mają tam włoskie tkaniny. Jest tam trochę wełny - zarówno takiej zwykłej, w okolicach 100 zł jak i trochę lepszej (np. Super S 150 z dodatkiem kaszmiru itp., chociaż nie widziałem, żeby to był jakiś renomowany producent) za około 250 zł. Dzięki w takim razie się wybiorę. Słyszałem jeszcze o sklepach na podwalu, robotniczej i krętej bodajże. Coś wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamM Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 O Krętej (Ekomel II) słyszałem, że jest ok, ale na Szewskiej mają lepsze tkaniny (chociaż opinia od kobiety, więc może kryteria były inne ), warto sprawdzić. Kupowałem kiedyś materiał w sklepie pod nasypem (okolice Zielińskiego). Coś tam znalazłem, ale garniturowych tkanin za dużo tam raczej nie było. Byłem też jakiś czas temu na Jedności Narodowej w dwóch sklepach szukając materiału na podszewkę - jeden (bliżej Mostów Warszawskich, nie pamiętam dokładnie) nie zrobił na mnie dobrego wrażenia; drugi (Bławatek) pod względem wiskozy jest ok (chociaż na Szewskiej też mają), ale nie zwróciłem uwagi co tam jeszcze jest. Na Robotniczej i na Podwalu nie byłem. Słyszałem też że jest coś Krakowskiej https://www.facebook.com/tkaninywroclawLilaluTextil/ I pewnie jeszcze coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kade Napisano 11 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2022 Dzień dobry, nasi ukraińscy goście poprosili mnie o pomoc w znalezieniu dobrej hurtowni z materiałami na koszulki polo i t-shirty. Nie jest to moja branża i stąd wielka prośba o pomoc w ukierunkowaniu poszukiwań i wskazaniu adresów takich hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi