Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Dzisiaj miałem przyjemność poznać @PSNY i zogranizowaliśmy pierwsze oficjalne spotkanie forumowiczów BwB w Nowym Yorku. Jako że za wielką wodą jest wielu Polaków to liczyłem że znajdę na forum kogoś kto mieszka na Wschodnim Wybrzeżu żeby umawiać się na wspólne projekty i zakupy w nowojorskich butikach z butami i u krawców. Szczęście się do mnie uśmiechnęło i napisał do mnie niedawno @PSNY i umówiliśmy się na spotkanie.Po kawie podjechaliśmy do Barneys poprzymierzać garnitury. Wybór mają świetny od Brunello Cucinelli i ISAIA przez Cifonelliego i Boglioli do Brioni i Kiton. Większość off the rack, dużo MTO a także bespoke jest oferowany przez topowe brandy.Najlepszy wybór tkanin ma Brioni i Kiton i to w marynarce tej ostatniej marki zrobiliśmy pamiątkowe zdjęcie. Spotkanie zakończyliśmy spacerem po zaśnieżonym Cental Parku. Po naszym spotkaniu widać że BwB ma zasięg światowy i jeżeli są jeszcze inni forumowicze mieszkający na wschodnim bądź zachodnim wybrzeżu to proszę o kontakt i wiadomość na privie. Będziemy organizowali następne spotkania i zakupy grupowe, oraz chodzili w grupie na trunk shows i trade shows najlepszych rzemieślników, szewców i krawców reprezentując BwB. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Gratulacje! Są perspektywy na większą liczbę uczestników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 dobra robota! - może są jeszcze na forum inne osoby, które dzięki Wam ujawnią się i dołączą na kolejnym spotkaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi