Codextb Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Witam uprzejmie, Koledzy jestem nowy w Waszym gronie. Chciałbym zasięgnąć rady. Konkretnie. Monki yanko cuero lub czarne czy loake 1880 czarne. Tegosc f . Poradzcie bo nie wiem co wybrać. Mam wysokie podbicie. Które są bardziej miękkie. Loake mierzylem brąz. Bardzo fajne i dobrze leżą. Yanko tylko wysyłka. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 zamów YAnko, przymierz i oceń (najwyżej zwrócisz, choć watpię) - nikt Ci lepiej nie doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 W sklepie klasycznebuty.pl jest bardzo fajny model monków od Carlosa Santosa w tęgości F. http://sklep.klasycznebuty.pl/monki,126.html?aFilterAttributes[0][3]=1 Na moją stopę niestety za wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Yanko cuero. Ze względu na kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Te loake są bardzo spoko, mierzyłem ostatnio. Jednak, stawiając na jakość i wykonanie polecił bym Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Proponuje zacząć od lektury tego tematu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/242-monk-shoes-forever-and-ever-wszystko-o-monk-shoes/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Codextb Napisano 21 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Bardzo serdecznie dziękuję Panowie i życzę Wam wspaniałych Świat i niech 2016 będzie dla Was petarda. Czekam na yanko cuero. Mają być jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Codextb Napisano 25 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 Monki Yanko cuero są doskonałe. Przy okazji polecam również skarpetki. Wiadomo skąd. Jestem właśnie w trakcie procesu pastowania. Wesołych i dzięki Koledzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi