gamer7772 Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Witam, od dłuższego czasu poszukuję skórzanej torby. Natknąłem się w internecie na bardzo ciekawy model, pojawiający się w wielu sklepach internetowych z galanterią skórzaną. Torba jest jednak marki no name, a jedyna informacja o niej, to fakt, że jest wyprodukowana we Włoszech , oraz , że jest ze skóry naturalnej. Napis jest po angielsku i po włosku:'Vera Pelle' i pod tą nazwą funkcjonuje dużo torebek w internecie. Pytałem się kilku sprzedawców i każdy daje mi gwarancje, że to naturana skóra licowa. Czy ktoś kiedyś miał styczność z tymi produktami? Może się wypowiedzieć o ich jakośći i czy to faktycznie jest skóra naturalna, a nie dwoina pokryta poliuteranem? Warto kupić tę torbę?Poniżej zamieszczam link do jednej z ofert http://allegro.pl/wloska-skorzana-brazowa-a4-torba-skora-na-laptopa-i5281284037.htmlPozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Vera pelle oznacza po włosku prawdziwa skóra. Jakiej jest ona jakości, nie przekonasz się dopóki nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nie mam 100% pewności ale ta torba jest prawdopodbnie z tego samego rodzaju skóry jak wyroby skórzane sprzedawane przez śniadych sprzedawców we Florencji:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer7772 Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 To znaczy? Nie mam 100% pewności ale ta torba jest prawdopodbnie z tego samego rodzaju skóry jak wyroby skórzane sprzedawane przez śniadych sprzedawców we Florencji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 T.zw. torba spadochronowa. Wykłada się ją na rozłożonym spadochronie (tj. dużym kawałku tkaniny ze sznurkami przyszytymi do rogów) w turystycznym miejscu, a jak przechodzą policjanci, to się taki spadochron zwija w mgnieniu oka, pociągając za sznurki . Też mam takie wrażenie. To powiedziawszy, moja znajoma kupiła sobie kilka lat temu torebkę u spadochroniarza za kilkanaście EUR, do tej pory ma i nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer7772 Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 T.zw. torba spadochronowa. Wykłada się ją na rozłożonym spadochronie (tj. dużym kawałku tkaniny ze sznurkami przyszytymi do rogów) w turystycznym miejscu, a jak przechodzą policjanci, to się taki spadochron zwija w mgnieniu oka, pociągając za sznurki . Też mam takie wrażenie. To powiedziawszy, moja znajoma kupiła sobie kilka lat temu torebkę u spadochroniarza za kilkanaście EUR, do tej pory ma i nie narzeka Nie wiesz, czy to faktycznie jest skora licowa, czy po prostu dwoina pokryta sztucznym materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nie mam pojęcia. Jest ryzyko, jest zabawa. 250 PLN za torbę z włoskiej skóry to niedużo, a za torbę z "włoskiej skóry" - to rozbój w biały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Sprzedawca prowadzi działalność gospodarczą. Zamów, obejrzyj i w razie czego zwróć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Jaja sobie robicie, a nie zauważyliście nawet, że jest zniżka. Wcześniej kosztowała 319 zł, z teraz tylko 249 - to nie okazja? okazja byłaby gdyby kosztowała 50 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 okazja byłaby gdyby kosztowała 50 złotych Obawiam się, że okazja to kwota 500zł To jest 130eu? Takiej ceny też spodziewał bym się za skórzaną torbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi