lupin Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Witajcie, Spotkania forumowiczów z trójmiasta i okolic stały się spotkaniami cyklicznymi (odbyły się już trzy) pora więc założyć ogólny wątek. Stały wątek pozwoli każdemu z forumowiczów w lepszy sposób obserwować rozwój naszych lokalnych spotkań. Zachęcam do angażowania się w organizację naszych trójmiejskich spotkań. Do udziału w spotkaniach zapraszamy również kolegów ze stowarzyszenia z innych części kraju. Do tej pory odwiedzili nas @damiance oraz @roland. Kto będzie następny? Ps. Zapraszam do obserwowania wątku. Pozdrawiam serdecznie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 14 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Kolejne spotkanie proponuję zorganizować w drugiej połowie stycznia. Macie jakieś propozycje odnośnie terminu? W tygodniu czy w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Ja ponownie opowiadam się za weekendowym terminem, ale jeśli kolegom będzie odpowiadał jakiś termin w środku tygodnia, zrobię co w mojej mocy, aby się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Jako nieformalny `kierownik` i organizator spotkań w Szczecinie pozdrawiam serdecznie i obiecuje śledzić wątek, tak aby kiedyś udało mi się przybyć osobiście Z rad praktycznych polecam mieć nr telefonu do każdej osoby, o której istnieniu wiecie i przed każdym spotkaniem jeszcze w ten sposób potwierdzać obecność (przynajmniej ja zawsze wysyłam PW do nowych osó. U nas z uwagi na rosnącą liczebność termin następnego spotkania zawsze ustalamy jeszcze na poprzednim i w ten sposób ogłaszam go na forum. Nie każdy zawsze może przyjść, natomiast cykliczność spotkać ma tę zaletę, że jak nie uda się przybyć jednym razem to osoba ma świadomość, że zawsze będzie kolejna okazja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Pora pomyśleć o kolejnym spotkaniu Trójmiejskich forumowiczów. Zgodnie z wczesniejszymi ustaleniami spotkanie miało się odbyć w drugiej połowie stycznia. Mamy więc do wyboru sobotę 16 stycznia, 23 stycznia, 30 stycznia 2016 r. Co wybieramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 23.01? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 @wiltom: Czy spotkanie się odbędzie? Ja jestem wolny w tą sobotę i w razie czego się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Również chętnie pojawię się w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Jeśli są osoby chętne a widzę, że są to jak najbardziej termin spotkania aktualny 23 stycznia o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Proponuję 18. Kultura Cafe czy gdzieś indziej? Może Vineteque w Sheratonie? Możemy też poczekać jeszcze i zorganizować to w sobotę 30-go. Może do tego czasu zbierze się więcej chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Przyznam szczerze, że bardziej pasowałby mi 30 stycznia Co do miejsca to jestem otwarty na propozycję. Vinotequa brzmi całkiem sympatycznie, zarówno pod względem wystroju, jedzenia jak i kosztowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Super. W takim razie także jestem za 30-stym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Mnie niestety nie będzie cały weekend w Trójmieście, więc nie będę uczestniczył w spotkaniu. Kwestie organizacyjne styczniowego spotkania przekazałem Alanowi @Machiavelli. Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Szkoda, że tym razem nie możesz się pojawić. Co do nadchodzącego spotkania, termin 30.01 (sobota) mamy ustalony. Pozostałe kwestie tj. godzina i miejsce są do ustalenia. Wstępnie proponuję 18:00 tam gdzie ostatnio, czyli w Cafe Kultura. Frekwencja nie zapowiada się szczególnie wysoka, więc się tam pomieścimy, a spokojna atmosfera i dobra kawa sprzyjają kulturalnej rozmowie. Jeżeli macie pomysł na inną godzinę lub miejsce, piszcie, proszę, poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dla mnie OK. Ewentualnie możemy później się przenieść do Vineteque w Sheratonie - można tam zapalić cygaro w cigar lounge z czego chętnie bym skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Jak najbardziej, możemy tak zrobić. Będzie to z pewnością miłe urozmaicenie spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Ponieważ nie pojawił się głos sprzeciwu, a propozycja jedna, potwierdzam jutrzejsze spotkanie na godzinę 18:00. Spotykamy się w Cafe Kultura w Sopocie, a potem przejdziemy się do Vineteque na cygaro. Do zobaczenia i trzymam kciuki za rekordowo wysoką frekwencję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Panowie, ponieważ wszystkim z zapowiedzianych osób pokrzyżowały się plany, proszę o jakikolwiek głos od osób, które nie zapowiedziały się, ale zastanawiają się nad przybyciem. W przeciwnym razie będę zmuszony odwołać dzisiejsze spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Sobotnie wieczory/noce to dla mnie praca i nie mogę obiecać obecności. Jak koledzy wybaczą czasami mało elegancki strój to chętnie się z Wami zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Z tego co pamiętam, nie ustaliliśmy stopnia formalności ubioru na spotkaniach, więc, jeśli tylko Ci się uda, wpadaj śmiało, choćby w jeansach i bez krawata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 21 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Jak stoicie Panowie z czasem w kwietniu? Mam nadzieję, że uda się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Ja jak zwykle chętny, ale będę mógł się pewniej wypowiedzieć, jak będzie znana wstępna data. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 23 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Proponuję spotkanie w pierwszej połowie kwietnia- w sobotę 9 lub 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 9 dla mnie ok, chociaż wolałbym weekend wcześniejszy (2-3). Jak zwykle jednak postaram się dostosować do terminu, który będzie odpowiadał jak największej grupie uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Mnie też najbardziej odpowiadałby 2 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi