adri Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Też tak uważam, bo lepiej zainwestować i mieć na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 W wakacje miałem okazję odwiedzić sklep Norda gdzieś między Słupskiem, a Ustką. Nie znalazłem ani jednej pary butów, którą chciałbym mieć: wzornictwo lub surowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabboni Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Mam derby z tej samej serii, ale tych nie polecam, bo tak samo dobra szyta podeszwa i b. wygodne, ale słabiutka skóra, brzydko się marszczy. Chcesz link do nich? Miro, możesz zrobić jakieś zdjęcia przykładowe i pokazać? Też mam te derby, jest tak jak piszesz, aczkolwiek skóra nie wygląda jakoś tragicznie, pewnie, że nie łamią się jak Crocketty, ale chyba nie ma beznadziejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 8 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Jutro zrobię zdjęcia. Ja myślę, że w tym jest też moja wina, bo buty kupiłem za duże i skóra szczególnie się pomarszczyła na prawym bucie (drobniejsza stopa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Przy Shoepassion UK 11 (Loake chyba 10,5) z Norda najlepszy będzie rozmiar 45, czy jednak 46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi