yonek Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Szanowni! Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, bo jestem początkującym w temacie butów. Chciałbym sobie kupić tassel loafers, penny loafers i monki - i teraz pytanie z jakiej firmy? Chciałbym kupić takie, które mi wytrzymają te kilka lat + będą w miarę ogarnięte cenowo (do 800 zł/200 euro). Zastanawiałem się nad Shoepassion, Crown Hill i Partenope ale jak już wyżej pisałem nie mam doświadczenia - będą to moje pierwsze tego typu buty. Liczę na pomoc! (-: edit: aha, zapomniałem dodać, że zamierzam w nich chodzić w sezonach jesień i wiosna, pewnie ma to znaczenie (-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Szanowni! Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, bo jestem początkującym w temacie butów. Chciałbym sobie kupić tassel loafers, penny loafers i monki - i teraz pytanie z jakiej firmy? Chciałbym kupić takie, które mi wytrzymają te kilka lat + będą w miarę ogarnięte cenowo (do 800 zł/200 euro). Zastanawiałem się nad Shoepassion, Crown Hill i Partenope ale jak już wyżej pisałem nie mam doświadczenia - będą to moje pierwsze tego typu buty. Liczę na pomoc! (-: edit: aha, zapomniałem dodać, że zamierzam w nich chodzić w sezonach jesień i wiosna, pewnie ma to znaczenie (-: O ile nie masz zbyt szerokiej stopy to polecam tassel loafersy Meermin. Dość pancerne i dobrze wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Proponuję najpierw poczytać o tych markach, są opinie na forum - będziesz wiedział, ile warto zapłacić i czego się spodziewać. Druga sprawa, to kopyta i dopasowanie do Twojej stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi