krc Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Mam pytanie do osób z Katowic i okolic, jaką pralnię polecacie? Czy sieciówki 5asec są wystarczająco dobre czy lepiej oddać gdzieś indziej? Cytuj
krc Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 a jakie mają ceny, bo na stronie jest tylko info o dofinansowaniu UE, podobnie jak w 5asec?Wogóle do 5asec warto oddawać czy lepiej nie? Dużo się różni 5asec od tego witcher? Cytuj
Koval Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Nie wiem jak w Katowicach, ale z 5asec wiele zależy od punktu/miejsca. Cytuj
adrrianoo Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 zdecydowanie polecam pralnie w SSC, ponieważ zawsze trzymają poziom świadczonych usług, jak również za to, iż uratowali mi jeden garnitur, który został prawie zniszczony w innej pralni. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 a jakie mają ceny, bo na stronie jest tylko info o dofinansowaniu UE, podobnie jak w 5asec? Wogóle do 5asec warto oddawać czy lepiej nie? Dużo się różni 5asec od tego witcher? Dofinansowanie nie ma nic wspólnego z cenami. Cennik jest jak w większości sieciówek, ale nie patrz na cenę. Możesz oddać do pralni w Real w Mysłowice - tam będzie tanio, ale zniszczą ubranie. Przede wszystkim, pralnia nazywa się Wicher (od nazwiska właściciela) a nie Witcher Cytuj
krc Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 No i pralnia niestety zamknieta, macie jeszcze jakas godna polecenia ? Cytuj
Serwacy Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Rzeczywiście Wicher w SCC został zamknięty. Firma swój główny punkt ma w Tychach, Al. Bielska 107. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Mieli jeszcze oddział w Tychach na placu Baczyńskiego Cytuj
krc Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 a coś bliżej Katowic/Sosnowca/Będzina? Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Ponawiam pytanie o pralnie w Katowicach/ Dąbrowie/Sosnowcu (w Będzinie raczej kiepsko to wiem). Czy ktoś może polecić jakiś zakład? Cytuj
80Adamm80 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 A może wpisz w Google słowa "pralnia Katowice" i tam masz mnóstwo wyników. Są pralnie chemiczne, samoobsługowe itp. Pozdrawiam. Cytuj
Marcous Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 praktycznie w każdym centrum handlowym jest jakaś sieciowa pralnia Cytuj
Marcheweczka Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 My najczęściej w takiej oddajemy. Nie wiem, czy przepłacamy, czy nie - przynajmniej długo jest otwarta. Cytuj
Trytytka Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Jak Śląsk to ja polecam firmę Danex, jak dla mnie wszystko idealnie czyszczą i jest z nimi bezproblemowy kontakt :) Cytuj
zimmermann Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Jak Śląsk to ja polecam firmę Danex, jak dla mnie wszystko idealnie czyszczą i jest z nimi bezproblemowy kontakt Ależ trzeba być zadowolonym z usługi żeby aż się rejestrować na forum i odkopywać temat sprzed roku żeby pochwalić firmę w pierwsZym poście! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Oj tam oj tam, nick fajny i avatar też:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi