krc Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Mam pytanie do osób z Katowic i okolic, jaką pralnię polecacie? Czy sieciówki 5asec są wystarczająco dobre czy lepiej oddać gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Wicher w SCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 29 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 a jakie mają ceny, bo na stronie jest tylko info o dofinansowaniu UE, podobnie jak w 5asec?Wogóle do 5asec warto oddawać czy lepiej nie? Dużo się różni 5asec od tego witcher? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Nie wiem jak w Katowicach, ale z 5asec wiele zależy od punktu/miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 zdecydowanie polecam pralnie w SSC, ponieważ zawsze trzymają poziom świadczonych usług, jak również za to, iż uratowali mi jeden garnitur, który został prawie zniszczony w innej pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 a jakie mają ceny, bo na stronie jest tylko info o dofinansowaniu UE, podobnie jak w 5asec? Wogóle do 5asec warto oddawać czy lepiej nie? Dużo się różni 5asec od tego witcher? Dofinansowanie nie ma nic wspólnego z cenami. Cennik jest jak w większości sieciówek, ale nie patrz na cenę. Możesz oddać do pralni w Real w Mysłowice - tam będzie tanio, ale zniszczą ubranie. Przede wszystkim, pralnia nazywa się Wicher (od nazwiska właściciela) a nie Witcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 31 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Oki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 8 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 No i pralnia niestety zamknieta, macie jeszcze jakas godna polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Rzeczywiście Wicher w SCC został zamknięty. Firma swój główny punkt ma w Tychach, Al. Bielska 107. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Mieli jeszcze oddział w Tychach na placu Baczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 9 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 a coś bliżej Katowic/Sosnowca/Będzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Ponawiam pytanie o pralnie w Katowicach/ Dąbrowie/Sosnowcu (w Będzinie raczej kiepsko to wiem). Czy ktoś może polecić jakiś zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
80Adamm80 Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 A może wpisz w Google słowa "pralnia Katowice" i tam masz mnóstwo wyników. Są pralnie chemiczne, samoobsługowe itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 praktycznie w każdym centrum handlowym jest jakaś sieciowa pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcheweczka Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 My najczęściej w takiej oddajemy. Nie wiem, czy przepłacamy, czy nie - przynajmniej długo jest otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trytytka Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Jak Śląsk to ja polecam firmę Danex, jak dla mnie wszystko idealnie czyszczą i jest z nimi bezproblemowy kontakt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Jak Śląsk to ja polecam firmę Danex, jak dla mnie wszystko idealnie czyszczą i jest z nimi bezproblemowy kontakt Ależ trzeba być zadowolonym z usługi żeby aż się rejestrować na forum i odkopywać temat sprzed roku żeby pochwalić firmę w pierwsZym poście! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Oj tam oj tam, nick fajny i avatar też:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi