Heathcliff Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Witam, Powoli zabierałem się do kupna jasnobrązowych brougesów do noszenia z ciemnymi jeansami. Usłyszałem jednak dzisiaj opinię, że ciemne jeansy, z tych o wzmocnionym farbowaniu, mogą zafarbować skórę jasnobrązowych butów? Zastanawiam się czy macie jakieś doświadczenia z użytkowania tego typu zestawu? Dobrze wypastowane i zakremowane buty mogą złapać kolor z jeansów? Zaznaczam, że z uwagi na proporcje ciała nie podwijam nogawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Skoro nowymi spodniami można pobrudzić sobie dłonie, to pewnie można i buty. Tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić co musiałbyś robić, żeby to osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Nie wiem, czy coś Ci to podpowie, ale mi raw denim faktycznie zafarbował białe adidasy. Nie próbowałem tego wyczyścić, bo jest mi to obojętne - i buty i dżinsy traktuję jako zestaw na spacer po bułki do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Nie mam podobnych doświadczeń i trudno mi to sobie wyobrazić, ale wosk chyba wystarczająco zabezpieczy buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Raw denim pobrudzi białe conversy lub jasne zamszowe chukka, ale półbuty ze skóry licowej powinny ocaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Nie każde ciemne jeansy to raw denim nawet jak kolega w temacie określił o wzmocnionym farbowaniu (nie mówie że ktokolwiek z was tak uważa, chcę tylko wyjaśnić wątpliwości jeśli ktoś takie ma), poza tym dobrej jakości raw denim nie powinien farbować bardzo widocznie, a na pewno nie tak żeby nie dało się łatwo tego pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi