damiance Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Wczoraj zajrzałem, zanabyłem na ile miałem gotówki (nie można płacić kartą), dzisiaj dokupiłem - szczotki do ubrań domowe i przenośne (fajne malutkie do auta, do szuflady w biurze), do polerki butów i do zamszu - rewelacja, sorry Spahir Twoja poszła w odstawkę. polecam, ul. Kasprowicza 56, Warszawa, tel. 22 8341783 Michał, Czy obsługa otwarta na klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2011 Potwierdzam, co Koledzy pisali, dzisiaj odwiedziłem sklep na Kasprowicza. Zakład malutki, jako ciekawostkę podam, że stanowi zarazem wejście do mieszkania właścicielki . Ze szczotek, do polerki i do garniturów, jestem zadowolony. Dzięki kozioł za adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi