Serwacy Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Tomek, Absolutnie fantastyczny garnitur. Powodzenia, żeby same tak udane projekty opuszczały Twoją pracownię Cytuj
Czapla Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie da się ukryć, piękny garnitur, jest co podziwiać. Cytuj
adrrianoo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Świetny garnitur. Szczerze gratuluję i czekam na następne projekty.. Cytuj
Czapla Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Miałem przyjemność oglądać ten garnitur na żywo. Nie da się ukryć, że robi jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach Cytuj
4inHand Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dla zainteresowanych cenami --> www.pracowniamiler.pl Cytuj
spiryt Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 może coś ze mną nie tak, ale to pierwszy garnitur, (ubranie), które w/g mnie nie pasuje do 4inHanda, wszyskie poprzenie "ubiory" mnie się podobały ten nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi