Serwacy Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Tomek, Absolutnie fantastyczny garnitur. Powodzenia, żeby same tak udane projekty opuszczały Twoją pracownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Nie da się ukryć, piękny garnitur, jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Świetny garnitur. Szczerze gratuluję i czekam na następne projekty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Piękna dwurzędówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Miałem przyjemność oglądać ten garnitur na żywo. Nie da się ukryć, że robi jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Dla zainteresowanych cenami --> www.pracowniamiler.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 może coś ze mną nie tak, ale to pierwszy garnitur, (ubranie), które w/g mnie nie pasuje do 4inHanda, wszyskie poprzenie "ubiory" mnie się podobały ten nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi