lubo69 Napisano 2 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Obiecane zdjęcia Barker Lincoln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Dziękuje. Miałem się przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Zacnie się prezentują i na tych zdjęciach wyglądają na bardziej smukłe niż na poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Dziś dotarły moje Lincolny. Faktycznie nie należą do najsmuklejszych, jednak są to bardzo łądne buty! Rozmiar 7.5 z wkładką jest idealny, a co ważne prawie schodzi mi się przyszwa buta. W weekend pastaram się wrzucić kilka fotek. Lubo69 - jeszcze raz dziękuję za twój wpis, który przypomniał mi o tych butach i ofercie z ebay. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi