roland Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Do grona twarzy marki TAG Heuer dołączyła właśnie Cara Delevingne - brytyjska supermodelka i aktorka. Podczas imprezy inaugurującej współpracę, nowa ambasadorka pojawiła się w towarzystwie zegarków oraz... dzikich kotów. Wyświetl pełny artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Ona jest koszmarna ... i wszystko co reklamuje z automatu mi obrzydza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Samamaj, obawiam się, że to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Wiem ale nadal jej wizerunek, kokaina , głupie miny itp do szwajcarskich zegarków mi nie pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Ja mam inny problem z tym 'ambasadorem' - za cholerę nie wiem 'Kto zacz'...(może to kwestia wieku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 No właśnie o to mi chodziło że Cara celuje do dziewczynek 15-25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Radwańską mogli wziąć albo jakąś tenisistkę. Nie mam nic do Cary ale zegarek ma mieć wnętrze a nie tylko wyglądać ładnie jak Cara. Wysłane z Tapatalk przez A1457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Ja mam inny problem z tym 'ambasadorem' - za cholerę nie wiem 'Kto zacz'...(może to kwestia wieku ) Ja też nie ... coś ważnego mnie w życiu ominęło? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Mosze - skoro żyjemy w miarę szczęśliwie i nie odczuwamy braku, to myślę, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francis Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Pudelek w butonierce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi