Jan M. Krawczyk Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam Zanim zakupy w sieci ułatwiły mi dostęp do środków pielęgnacyjnych musiałem się sporo naszukać. Dziś miło się zaskoczyłem w galerii M1. Mijając sklep Ecco, mignęła mi znajoma firma. Posiadają w swojej ofercie kremy, pasty i inne środki Saphir. Gdyby ktoś chciał dobierać kolory na żywo. Pozdrawiam Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Od 50 gr (np. pasta lub krem) do 1 zł (np. renowator) drożej niż bezpośrednio na http://www.multirenowacja.pl. Ekspedientka powiedziała, że współpracują i to taka próba wprowadzenia czegoś więcej niż pasta Kiwi do sklepów z butami. Dodatkowo, jeśli czegoś nie mają, mogą zamówić. Więc w sumie jest to całkiem fajna opcja, bo ma na miejscu próbniki i przy okazji jakiś zakupów, można zaglądnąć. 1 Cytuj
Do_Diabła Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 U szewca na starowiślnej 86 również mają Saphira i Tarrago. Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dzięki. To dla mnie nawet dużo bliżej. Czy tu również jest podobnie cenowo? Cytuj
Do_Diabła Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pasta do butów 50gr taniej Można ich znaleźć na allegro -> sklep kacperek, jest jeszcze sklep leathercare z odbiorem osobistym w Krakowie. Cytuj
eightwonder Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Saphir chyba nie pomógł w sprzedaży, bo ecco w m1 przy AL. pokoju juz nie ma;) Cytuj
Michał W. Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja jakieś dwa lata temu widziałem te produkty na Karmelickiej. Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 A gdzie dokładnie? To praktycznie zaraz obok mojego biura, więc byłoby przyjemnie mieć wszystko blisko Cytuj
Michał W. Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 To początek Karmelickiej, w kierunku Pl. Inwalidów (lub bardziej poprawnie politycznie, niepełnosprawnych;) w zwykłym sklepie obuwniczym po prawej stronie. Jak mnie pamięć nie myli, jeszcze przed kościołem Karmelitów. Cytuj
Koval Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie, według informacji na stronie multirenowacja.pl http://multirenowacja.pl/webpage/partnerzy.html ich produkty powinny być tutaj: Pollini Pasaż Handlowy 13Rynek Główny 13 31-042 Krakówtel. 012 6170241 / 608 649 200 pollini-krakow@fashiongroup.pl Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 @eightwonder Chyba nie mówimy o tym samym lokalu. Jakiś tydzień temu przechodziłem obok tego sklepu i wszystko było na miejscu. A na pewno Saphir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi