Jan M. Krawczyk Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Witam Zanim zakupy w sieci ułatwiły mi dostęp do środków pielęgnacyjnych musiałem się sporo naszukać. Dziś miło się zaskoczyłem w galerii M1. Mijając sklep Ecco, mignęła mi znajoma firma. Posiadają w swojej ofercie kremy, pasty i inne środki Saphir. Gdyby ktoś chciał dobierać kolory na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 A jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Od 50 gr (np. pasta lub krem) do 1 zł (np. renowator) drożej niż bezpośrednio na http://www.multirenowacja.pl. Ekspedientka powiedziała, że współpracują i to taka próba wprowadzenia czegoś więcej niż pasta Kiwi do sklepów z butami. Dodatkowo, jeśli czegoś nie mają, mogą zamówić. Więc w sumie jest to całkiem fajna opcja, bo ma na miejscu próbniki i przy okazji jakiś zakupów, można zaglądnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 U szewca na starowiślnej 86 również mają Saphira i Tarrago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Dzięki. To dla mnie nawet dużo bliżej. Czy tu również jest podobnie cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Pasta do butów 50gr taniej Można ich znaleźć na allegro -> sklep kacperek, jest jeszcze sklep leathercare z odbiorem osobistym w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 11 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Saphir chyba nie pomógł w sprzedaży, bo ecco w m1 przy AL. pokoju juz nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Ja jakieś dwa lata temu widziałem te produkty na Karmelickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 A gdzie dokładnie? To praktycznie zaraz obok mojego biura, więc byłoby przyjemnie mieć wszystko blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 To początek Karmelickiej, w kierunku Pl. Inwalidów (lub bardziej poprawnie politycznie, niepełnosprawnych;) w zwykłym sklepie obuwniczym po prawej stronie. Jak mnie pamięć nie myli, jeszcze przed kościołem Karmelitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Panowie, według informacji na stronie multirenowacja.pl http://multirenowacja.pl/webpage/partnerzy.html ich produkty powinny być tutaj: Pollini Pasaż Handlowy 13Rynek Główny 13 31-042 Krakówtel. 012 6170241 / 608 649 200 pollini-krakow@fashiongroup.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 @eightwonder Chyba nie mówimy o tym samym lokalu. Jakiś tydzień temu przechodziłem obok tego sklepu i wszystko było na miejscu. A na pewno Saphir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi