Envy01 Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Witam. Nie znam się na butach i jestem strasznie zły na siebie z tego powodu przy zaistniałej sytuacji. Kupiłem buty skórzane które były w fakturze miękkie i chropowate. Daleko jednak było im do zamszu jaki znam i którego unikam. Nie wiedziałem jednak, że te buty zaliczają się jednak do zamszu i wypastowałem je zwykłą pastą bezbarwną KIWI. Oczywiście po wysuszeniu i ściągnięciu nadmiaru pasty okazało się że mam gładką błyszczącą skórę. Czy da się jakoś to odkręcić i wrócić do starej wersji butów? Dodam że buty są nowe i pierwszy raz pastowane. Co jeszcze bardziej zwiększa moją frustrację. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Umiejętne czyszczenie powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Jesli Twój "zamsz" okazałby sie nubukiem, to tutaj masz instrukcje jak je uratowac: http://www.wbutach.pl/topic/1391-jak-uratowac-nubuk-potraktowany-pasta-do-licowki/, mysle ze mozesz sie tym temat zainspirowac i zaczać od mydła z wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi