katastrofa Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Zamowione na poczatku 2014, odebrane we wrzesniu. Bardzo wygodne (od razu). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Świetne są - gratuluję! Dlaczego taka długa realizacja - 9 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katastrofa Napisano 9 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Duzo zamowien, mala firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Gratulacje! Zgrabne buty. Grunt, że wygodne od razu, bo ja z każdą moja parą mam standardowo małą gehennę z rozchodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 @ katastrofa nie ch się dobrze noszą. Podeszwa nie jest podzelowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katastrofa Napisano 10 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 @ katastrofa nie ch się dobrze noszą. Podeszwa nie jest podzelowana? Dzieki? Co masz na mysli piszac "podzelowana"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Chodzi o to, czy pod spodem są dwa kawałki gumy naklejone na skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katastrofa Napisano 10 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Na obcasie sa, z przodu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi