alabuz Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Dzięki za pomoc, zdecydowałem się na wizytę na ul. Poznańskiej. Zdecydowanie polecam, bardzo miła obsługa i ogromny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 10 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Pani Renata bardzo dobrze to ujęła. To nie pranie tylko prasowanie garnituru jest trudne. Jedna z Warszawskich pralni dosyć mocno zaszkodziła jednemu z moich garniturów, o czym pisałem w przewodniku miejskim. Co nie zmienia faktu, że tego typu usługa ze strony Cafardini jest dosyć dziwna. U każdego dobrego krawca po zamówieniu ma się dożywotnie odprasowywanie ubrań - w cenie ubrania. Chociaż być może Cafardini prowadzi tę politykę cenową dla ludzi z garniturami "z zewnątrz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_ Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi. Pod wpływem Waszych komentarzy postanowiłem zaopatrzyć się w dobrą szczotkę oraz porządnie wywietrzyć garnitur. Niestety w czasie wietrzenia, zauważyłem, że na marynarce powstały białe ślady od potu... Więc jednak pralnia (poprawcie mnie jeśli się mylę, ale szczotką tego chyba nie usunę? metody zwilżonej gąbki trochę się boję ). Ograniczę się jednak do miejsc polecanych w tym temacie: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/54-warszawa-dobra-pralnia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Zwilzona sciereczka, poklepywac, nie trzeć. Garnitur tez nie jest z cukru z drugiej strony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi