Anachronis Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Witam wszystkich, Z racji zbliżającej się jesiennej pory poszukuję butów pośrednich między oxfordami i docieplanymi wysokimi trzewikami na zimę, a więc eleganckich butów za kostkę na jesienne deszcze, najlepiej lekko podzelowanych (choć podzelować mogę sobie sam). Niestety nie jestem w stanie znaleźć w Krakowie jakiejkolwiek alternatywy dla Wittchen jeśli chodzi o jakość materiałów oraz krój. Szczególnie podoba mi się ten model: https://www.sklep.wittchen.com/product/10429/buty-meskie.html. Nie wiem tylko który kolor wybrać, gdyż ciemny brąz bardziej mi się podoba solo, natomiast buty będą noszone do czarnego płaszcza jesiennego i zimowego. Czy zna ktoś z Forumowiczów sensowny sklep w Krakowie, w którym mógłbym znaleźć jakies eleganckie buty na jesień? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Lubisz powielać swoje własne wątki czy też uważasz, że "eleganckie buty na jesień" to coś innego niż "klasyczne buty"? https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2537-kraków-gdzie-kupić-sensowne-buty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Nie mogłem odnaleźć tamtego tematu celem odświeżenia, więc zacząłem nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 (...) Czy zna ktoś z Forumowiczów sensowny sklep w Krakowie, w którym mógłbym znaleźć jakies eleganckie buty na jesień? W Krakowie nie ma takiego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 No są przynajmniej 2 TKMaxx-y Tylko poszukiwania mogą się ciągnąć, a jesień/zima minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi