Marcines Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 Do zestawów nieformalnych, pisałem o tym na początku wątku. Jakieś wyjście do klubu, pubu, spacer w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 No to jak do pubu 150-tka to ostro Ew. zbijałbym jej formalność nakładanymi kieszeniami. W innym przypadku ryzykujesz, że będzie wyglądała jak rozkompletowana z biznesowego garnituru. Chociaż z drugiej strony ten hopsack też obniża formalność...Dobrze byłoby zobaczyć zdjęcie tej tkaniny, jeśli masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 http://www.ebay.pl/itm/291240071307?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649 , to ta tkanina, w rzeczywistości faktura jest bardziej wyraźna. Zdaje sobie sprawe że własnie ta wysoka skrętnośc może dyskwalifikować tę tkaninę. Jestem otwarty na propozycje, tkanina granatowa, raczej bliżej niebieskiego niż czarnego, marynarka sportowa do spodni chino budżet to około 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 Przy podanej gramaturze może będzie OK, ale spodziewaj się zaskakująco szybkiego 'świecenia' na łokciach i mankietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2014 No właśnie, mnie by było szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 23 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2014 A co użytkownicy forum sądzą o wełnie Harrisons of Edinburgh? Mam próbniki Frontier i Fine Classics i bardzo mi się podobają, nie ma jednak na nich informacji na temat skrętności, podana jest jedynie gramatura i napis "All Wool" lub "Superfine All Wool", materiały bardzo przyjemne w dotyku, a i splot mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 I na czym stanęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi