Marcines Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Do zestawów nieformalnych, pisałem o tym na początku wątku. Jakieś wyjście do klubu, pubu, spacer w weekend Cytuj
Lathlaer Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 No to jak do pubu 150-tka to ostro Ew. zbijałbym jej formalność nakładanymi kieszeniami. W innym przypadku ryzykujesz, że będzie wyglądała jak rozkompletowana z biznesowego garnituru. Chociaż z drugiej strony ten hopsack też obniża formalność...Dobrze byłoby zobaczyć zdjęcie tej tkaniny, jeśli masz. Cytuj
Marcines Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 http://www.ebay.pl/itm/291240071307?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649 , to ta tkanina, w rzeczywistości faktura jest bardziej wyraźna. Zdaje sobie sprawe że własnie ta wysoka skrętnośc może dyskwalifikować tę tkaninę. Jestem otwarty na propozycje, tkanina granatowa, raczej bliżej niebieskiego niż czarnego, marynarka sportowa do spodni chino budżet to około 800 zł Cytuj
Marek2011 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Przy podanej gramaturze może będzie OK, ale spodziewaj się zaskakująco szybkiego 'świecenia' na łokciach i mankietach. Cytuj
Lathlaer Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 No właśnie, mnie by było szkoda Cytuj
Marcines Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 A co użytkownicy forum sądzą o wełnie Harrisons of Edinburgh? Mam próbniki Frontier i Fine Classics i bardzo mi się podobają, nie ma jednak na nich informacji na temat skrętności, podana jest jedynie gramatura i napis "All Wool" lub "Superfine All Wool", materiały bardzo przyjemne w dotyku, a i splot mi się podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi